WORKSHOP

Vanaf 3 personen op aanvraag!

balance your life

workshop

Balance your life!

And find your own way to live it!

Wil jij samen met vriendinnen, vrienden, collega's etc. balans in jullie leven gaan creëren?
Neem gerust contact met mij op en dan gaan wij ervoor!

In deze workshop krijg jij inzicht in:

01

Wat voor jou echt belangrijk is en hoe je hier prioriteit aan kan geven.

02

         Waarom jij het lastig vindt om “nee” te zeggen of je grenzen te stellen en gaan wij dit doorbreken!

03

Het belang van zelfzorg ontdekken en hoe je dit oa. kan doen doormiddel van meditatie.

04

Wat je onbewust tegenhoudt om “your own way of life!” te creëren. 
Maar na deze dag niet meer!
Jij kan dan je eigen “balanced life” creëren!

De workshop is Transformerend en life changing!

Verhoog je bewustzijn en leef in balans!

Create your own free life!

Find your own way of life!

Create your free way of life!

Deze workshop is voor jouw als jij:

De workshop is Inzicht gevend en bewustwording.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marijke Bijl, ik werk sinds 2015 als acupuncturist en magnetiseur/ Reiki master. Ik geef transformatie trajecten, waarmee ik trauma’s heel in het energiesysteem. Ik inspireer graag mensen op hun bewustzijnsontwikkeling doormiddel van workshops en trainingen.

Ik heb jaren vastgezeten in; werk, gezin en het sociale leven. Zelfzorg zat er voor mij niet in, daar was geen tijd voor!

Jaren was ik aan het rennen en vliegen tussen werk, kinderdagverblijf, school, zwemles je huishouden etc. Als je in die tijd aan mij had gevraagd of ik gelukkig was, had ik een sociaal gewenst antwoord gegeven, maar het antwoord was eigenlijk een harde NEE. Want waar was ik in het verhaal. Ja, ik vind het heel leuk om met mijn kinderen te verbinden, maar deed ik dat ook echt? Je moet je houden aan tijden, gehaast, gevlieg en dat geeft stress. Was ik aan het genieten? Het antwoord is nee.

Als ik nu wel eens ouders kinderen naar school zie brengen, denk ik: gelukkig die tijd heb ik gehad. Maar dat is niet juist om te denken! Ik had liever gehad dat ik denk, oh wat leuk, wat jammer dat dat voorbij is! Het ergste is, die tijd komt nooit meer terug. Ik kan dat niet meer veranderen. Maar jullie wel! En dat gun ik jullie, dat jullie inzien, dat het anders kan!

Balans gaan creëren tussen werk, gezin en jezelf. Het kan en het is eigenlijk niet echt moeilijk, maar je moet wel weten. Anders blijf je in de cirkel van rennen en vliegen zitten, en kan je niet echt genieten van het leven. Niet echt verbinden met de mensen om je heen, door de onrust in jezelf.

Ik gun jou, een leven waarin je kunt genieten, rust ervaart, vrij bent om te doen wat jij wilt doen, tijd is voor jezelf en voor anderen. Want dat is leven!

Ik ontmoet je graag op mijn workshop!

Marijke

Gegevens

balance your life

workshop

Balance your life!

And find your own way to life it!

Datum: in overleg,
vanaf 3 tot max. 8 personen.

Tijd: 9.30 - 16.00u, inloop 9.00u

Locatie: Maarsbergseweg 69a, Woudenberg

ticket: 125,- p.p. incl BTW. en lunch etc.