Het Lichterleven-Programma

Het Lichter Leven programma is een Transformatie coach programma, ontwikkeld door Robbert Bridgeman. Het programma is een schatkist aan: technieken, oefeningen en kennis.

Wat ga je leren?
Bewustwordening, Mediteren, Voelen, Anders leren kijken, Manifesteren, Ademwerk. 

Je leert hierdoor, dichtbij jezelf te blijven en in flow te leven!

Mijn verhaal en transformatie

Ik ben jaren onbewust geweest. Als je dit toen tegen mij gezegd had, had ik je niet begrepen. Ik was namelijk heel hard bezig om alles goed te doen! Verder was ik ook bezig met mijzelf te ontwikkelen en spiritualiteit. Kortom ik zou niet gedacht hebben, dat er nog heel wat stukken in mij onbewust waren.

Ik probeerde alles goed te doen en er voor iedereen te zijn. Ik was getrouwd, werkte hard, druk bezig met 3 kinderen opvoeden, nog een beetje sporten en sociaal bezig zijn.…Tot het niet meer ging en je omrolt en met een burn-out thuis komt te zitten. Herkenbaar?

Bij een burn-out word je teruggeworpen op wat wel goed voor je is en wat niet. Ik stopte met werken. Ik ging nu meer rust pakken. Maar het was niet genoeg. Nog voelde ik mij ongelukkig, verdrietig en eenzaam. Zo kon het niet langer! Wat voor voorbeeld wilde ik voor mijn kinderen zijn? De moeder die altijd moe is, snel geïrriteerd, verdrietig, niet gelukkig? Ik wist van mijzelf, zo ben ik niet, dit is niet wie ik ben!
Ik besloot, hoe moeilijk ook, om voor mijzelf te gaan kiezen!

Dat moment, dat ik voor mijzelf koos, kan ik nu nog steeds voelen! Het was zo sterk en krachtig!

Vanaf dat moment veranderde alles! Ik ben stap voor stap gaan ontdekken waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed. Dat ik eigenlijk een People pleaser was en co-dependent. Door conditionering los te laten, innerlijk kindwerk, mediteren en familiesystemen. Via veel lezen, cursussen en mijn opleiding tot transformatie coach. Heb ik mijzelf getransformeerd. Dit is een weg van vallen en opstaan en leren. Ik ben eruit geklommen of eigenlijk ben ik dichter en dichter naar mijzelf toe gegroeid. Laag voor laag.

Het Lichter Leven programma, heb ik ook gevolgd! Het heeft mij veel gebracht en ik kan het iedereen aan raden! Het is een weg naar je innerlijke zelf.

Een Lichter Leven!

Herkenning?
Herken jij je in mijn verhaal? Wil jij ook; vrijheid ervaren, lichter voelen, dichter naar je ware zelf toe, de kennis en tools hebben om dit te kunnen? Dan is het Lichter leven programma iets voor jou! Ik kan je hierin begeleiden. Ik herken je gevoelens en ik snap waar je vandaan komt en ik heb het programma ook doorlopen.

Als ik eruit kan stappen kan jij het ook!

Het programma
Dit programma helpt je om bewuster te worden om meer inzicht te krijgen in je handelen. Het geeft je handige tools zodat jij het leven blijvend kunt inrichten zoals jij dat wilt. Wij gaan voelen en het in je systeem integreren, zodat het DEFINITIEF VERANDERD!

Het is een pad naar je vrijheid en geluk!

Je levensenergie gaat weer stromen!

Ik gun het jou! Gun jij het jezelf ook?

Het is een rijk gevuld programma, waarin alles aanbod komt zodat jij je droom leven kunt manifesteren en kunt gaan leven!

Wil jij dit leren?
Wil jij dit uitbreiden en verdiepen?
Dan is dit programma echt iets voor jou!

 LICHTER LEVEN!

Het programma is een 1 op 1 programma, bestaande uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. In dit programma ga jij aan de slag met jezelf doormiddel van Teaching, oefeningen, energiewerk, meditatie en ademwerk en jij transformeert je eigen leven naar rust, flow, geluk, vrijheid en liefde!

Van rups naar vlinder.
Van vast zitten in je cocon naar vrij vliegen.
Voel jij een JA!

Wacht dan niet, stap in de keuze om voor jezelf te kiezen!
Geef je op.

Love & Light,

Portretfoto Over Marijke Bijl