Quantum Hypnose

Quantum Hypnose is een techniek waarin je het quantumveld kunt gaan verkennen. Je kan bijvoorbeeld naar je beste versie van jezelf gaan, door tijd en ruimte. Dit komt doordat je contact legt met je “subconscious” (je onderbewuste of hoger zelf). Je kunt ook kiezen om naar het verleden of toekomst van jezelf springen. Het zien van deze beelden kan je helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en te herinneren wie je werkelijk bent of wat je te doen hebt. Het kan je helpen bij keuzes maken in je leven.

Afhankelijk van je doel kan je de eigenschappen van je quantum-zelf (of andere geleerden, meesters etc.) downloaden. Deze downloads kunnen je helpen om energetische informatie in je werkelijke leven te integreren.

HOE VERLOOPT DE SESSIE?

Aan het begin van de sessie gaan wij met elkaar in gesprek om te kijken wat je graag uit het Quantum veld wilt halen.  Vervolgens gaan wij door middel van visualisatie in hypnose/ trance. Waar de reis begint.

Na de inductie (trance/ hypnose) hebben wij nog een nagesprek.

Ik heb deze techniek mogen leren van Roy Martina en Milan Somers aan de Brigeman Academie.

 

MIJN EIGEN ERVARING

Wat heeft mij Quantum Hypnose gebracht? Mij heeft het geholpen om inzicht te krijgen in je innerlijke kracht en het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Bijvoorbeeld; als je naar je beste versie van jezelf “springt”, ontdek je hoe sterk en krachtig je kunt zijn, dit geeft veel innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

Het heeft mij ook geholpen om mijn beschermingsmechanisme dat ik al heel lang bij mij droeg, te identificeren en los van te komen. Wat hield dit voor mij in? Ik heb lange tijd een roze bril opgehad. Veel mensen kunnen dit zien als dat je altijd optimistisch bent. Dat is natuurlijk ook heel fijn. Maar soms zijn dingen nou eenmaal niet goed voor je. Om dit te kunnen voelen, moet je wel realistisch zijn en dit niet onder de roze bril weg zetten. Zo heb ik jarenlang alles wat niet goed voor mij was geaccepteerd, omdat ik altijd nog wel ergens een lichtpuntje zag.  Zo bleef ik te lang in situaties hangen die niet goed voor mij waren.

Portretfoto Over Marijke Bijl