Annelies

"

Lichter Leven programma;

Het heeft mij enorm veel gebracht! Dit is een grote stap dichter bij geluk en balans in mijn leven. k heb meer vertrouwen in mezelf en accepteer mezelf meer zoals ik ben.

Marijke straalt zelfvertrouwen uit waardoor je steeds meer vertrouwen in het programma krijgt. Marijke stimuleert je om door te gaan. Ik had geen betere coach kunnen wensen!

Wat heeft het je gebracht?

Ik heb meer vertrouwen in mezelf en accepteer mezelf meer zoals ik ben. Ik ben compassievoller naar mezelf maar ook naar anderen. Ik weet hoe ik rust in mezelf kan vinden, ik weet waar ik blij van word en energie van krijg. Ik leef meer vanuit m’n hart dan vanuit m’n hoofd en wil dit nog meer gaan doen. Ik heb leren mediteren. Ik kan weer echt voelen. Ik heb de eerste stappen van mijn passie gevonden. Ik heb ontdekt wat affirmaties voor me kunnen doen. Ik heb geleerd negatieve gedachten te erkennen en los te laten. Ik heb geleerd meer in m’n lichaam te wonen, ontdekt wie ik echt ben. Ik leer mijn beschermers te herkennen. Ik ben dankbaar voor alles wat het leven mij biedt.

Hoe vond je de begeleiding tijdens het programma?

Marijke laat je welkom voelen, creëert een veilige omgeving, straalt rust uit, laat je zijn zoals je bent, oordeelt niet, heeft een prettige stem. Legt goed uit, bij vragen verduidelijkt ze goed, stelt de juiste vragen (zonder je een kant op te sturen) om de dingen naar boven te krijgen waar ik tegenaan liep. Marijke straalt zelfvertrouwen uit waardoor je steeds meer vertrouwen in het programma krijgt. Marijke stimuleert je om door te gaan. Ik had geen betere coach kunnen wensen!

Marijke Bijl

Lees hier hoe wij reviews beoordelen op echtheid.