Jeanette

"

Transformatief coach sessie;

Marijke begeleid je in deze reis heel rustig, heel warm en gaat niet over je grenzen. Wanneer je niet verder wilt, dan is het goed. Echt heel fijn en liefdevol. Marijke legt het helder uit wat er gaat gebeuren, misschien had ik een iets ander idee over trance / hypnose. Het was helderder dan ik dacht, informatie die ik op internet had gelezen, hadden gemaakt dat ik dacht dat je echt veel verder weg was.

Hoe heb je de sessie beleefd?

Heel bijzonder, vooral het spreken met mijn moeder, de antwoorden die daardoor kwamen vond ik heel indrukwekkend

Wat heeft het mij gebracht?

Ik ben heel veel rustiger, veel mensen zeggen ‘wat straal jij, zoveel energie gaat er van je uit’ 

Contacten gaan nu veel makkelijker, gewoon tijdens ‘priet priet’ gesprekken, in het dorp, bij de apotheek, mensen die gewoon een praatje maken, of hun hart zomaar uitstorten en ik hen een luisterend oor kan geven. Ook gesprekken die ik normaal ingewikkeld vond, omdat ik dan in mijn emotie terecht kwam, gaan vele malen beter. Ik kan makkelijk mijn punt helder stellen, zonder dit ‘met gestrekt been’ te doen. Hiermee bereik ik voor mijzelf veel betere resultaten, en voelt dit echt fijn.

Mijn partner kijkt soms vreemd op als ik ineens gewoon duidelijk nee zeg, in plaats van ja toch maar of kibbelend

Het vreemde is, dat wanneer ik het gevoel van ‘klein in een hoekje zitten’ probeer terug te halen, is dit niet eens meer voelbaar. Hoe dan? Ik klein? No way…Een heel bijzondere ervaring, die mij veel heeft geholpen.

Marijke Bijl

Lees hier hoe wij reviews beoordelen op echtheid.