Ontdek jezelf met coaching: wie ben ik?

Het klinkt misschien wat gek, ontdek jezelf of wie ben ik eigenlijk? Maar het is een zeer goede vraag. Je bent namelijk geboren in een bepaalde omgeving in een bepaald gezin met bepaalde omstandigheden. Dit heeft je gevormd tot wie jij nu bent. Je bent gevormd, geconditioneerd naar deze omstandigheden. Niks mis mee natuurlijk, maar is dat ook wat je ECHT wilt? Is dat ook wie je echt BENT? Deze vraag stel je je misschien niet vaak af en vraag ik zelf vaak aan het begin van ons coaching gesprek.

Vaak zitten in deze conditioneringen dingen die je eigenlijk niet helpen. Ze helpen je niet om je authentieke zelf te zijn. Ze houden je op je bekende veilige plek waar je nu bent. Als je op deze plek blijft, zal je leven altijd in de zelfde cirkel verlopen. Krijg je met alles wat je doet, dezelfde uitkomsten. Dezelfde soort mensen op je pad, banen of situaties. Dit kan natuurlijk helemaal zijn, wat je wilt. Maar de kans is groter dat er dingen zijn, die je niet op deze manier wilt. Wij hebben vaak geleerd, om tevreden te zijn met de dingen die je hebt of dat je toch de dingen niet kunt veranderen. Maar als ik je nu vertel dat dat wel kan!

Het is natuurlijk goed om tevreden en dankbaar te zijn voor wat je hebt, maar als wat je doet of hebt, je niet gelukkig maakt dan mag en kan je dat veranderen. En ja, iedereen kan veranderen! Mits je dat zelf wilt en je daar aan committeert!

Wil je uit je comfort zone? Wil je weten wie je echt bent. Wat echt bij jouw hoort. Wil je het leven leiden waar je echt blij van wordt? Spring uit je vissenkom en kom langs. Dan kan ik je daarin begeleiden doormiddel van coaching. Elk traject is uniek, afgestemd op jouw wensen en autenthiciteit.

Wees welkom, liefs, Marijke

Marijke Bijl

Contact opnemen?

In mijn coaching gesprek kunnen wij samen naar jou ingebrachte stuk kijken.